Folyamatosan forog a vízóra

Folyamatosan forog a vízóra

víVigyázzunk, valahol szivárgás van. Még akkor is figyelni kell a gyors megoldásra, ha semmilyen látható gondot nem okoz, ugyanis a rejtett szivárgások hatalmas károkat okozhatnak. Forduljunk azonnal szakértő vízszerelőhöz és elkerüljük a nagyobb gondokat.A következő vízszerelés munkákat végeztük el sikeresen villanybojlerek javítása, vízszerelés és vízkőmentesítés,a vízszerelés közben az aktív anód illetve hőérzékelők cseréje.nyomócső javítása és vízszereléWC-k teljes felújítása vízcsövek cseréje. burkolatcsere, szaniterek cseréje.csaptelepek cseréje, Wc tartályok javítása, tömítések cseréje.mosogató szifonok cseréje.mosdó, bekötése, cseréje,zuhanytálca beépítése, cseréje, körbe szigetelése.zuhanykabinok beépítése és vízszerelés.vízszerelés és épített zuhany készítése. mosógépek, mosogatógépek bekötése. a vízszerelés során a csőrepedés megszüntetése.kerti csap vízszerelés és annak kialakítása, téliesítése.- a vízszerelés során nyomáscsökkentő beszerelése ill. cseréje.

Folyamatosan forgó vízóra

Ha bármilyen rendellenességet tapasztal, kérjen tanácsot a teendőkkel kapcsolatban, ne hagyja, hogy egy esetleges szivárgásból, csöpögésből komolyabb hiba legyen, mert a legtöbb esetben a javítás költsége a többszöröse az időben elvégzett megelőzésnek!Árainkat mindig a helyszíni felmérés alapján adjuk meg, ahhoz viszont tartjuk magunkat. A helyszíni felmérésért Budapest környékén nem kell külön fizetni.Tanácsadást az Ön igényeit meghallgatva végzünk, és munkánkra 6 hónap garanciát vállalunk!Vállaljuk családi házak, társasházak, nyaralók, önkormányzati intézmények, óvodák, iskolák víz-gáz-fűtésszerelését.

Ha bármilyen rendellenességet tapasztal, kérjen tanácsot a teendőkkel kapcsolatban, ne hagyja, hogy egy esetleges szivárgásból, csöpögésből komolyabb hiba legyen, mert a legtöbb esetben a javítás költsége a többszöröse az időben elvégzett megelőzésnek! Árainkat mindig a helyszíni felmérés alapján adjuk meg, ahhoz viszont tartjuk magunkat. A helyszíni felmérésért Budapesten és vonzáskörzetében nem kell külön fizetni.Tanácsadást az Ön igényeit meghallgatva végzünk, és munkánkra 6 hónap garanciát vállalunk!Vállaljuk családi házak, társasházak, nyaralók, önkormányzati intézmények, óvodák, iskolák víz-gáz-fűtésszerelését.