Határozza meg melyik stílus, szín, design az ami megfelel az Ön elvárásainak

Határozza meg melyik stílus, szín, design az ami megfelel az Ön elvárásainak

Ha napi szintű használatra tervezi érdemes strapabíróbbat válszatani, hiszen csak gondoljon bele, egy átlagos háztartásban is elhasználunk havonta 3000-4000 vizet, számolja ki, ha egy csaptelepet csak 5 évre vásárolunk is  ebből az elhasznált több ezer literből minimum 15-20000 liter ezen a csaptelepen fog kifolyni!

infracsapok

5. Határozza meg melyik stílus, szín, design az ami megfelel az Ön elvárásainak.

Mint ahogy minden más is az Ön otthonában, úgy a csaptelepek is fontos részét képezik az életünknek. Nap mint nap használatosak, láthatóak, így fontos, hogy igazodjon a többi berendezéshez, életve megfeleljen az Ön ízlésvilágának.

6 Határozza meg, milyen típusú csapot szeretne?

A hagyományos tekerőgombosat? A könnyen kezelhető egykarost? Modern termosztátos? Infrás?

Azt a típust válassza, amelyik a legegyszerűbb és legpraktikusabb az Ön számára.

Hagyományos tekerőgombos: Ennél a típusnál a hideg és melegvíz kinyitása külön-külön gombbal történik, így a gombok tekergetésével tudja beállítani a megfelelő hőmérsékletet.

Egykaros csaptelepek: Gyorsabban beállítható a hőmérséklet, sokkal egyszerűbb a csap kinyitása és elzárása ha éppen tele van a keze. Egyszerű könyökmozdulattal vagy alkarral is kinyithatóak.
Modern termosztátos: Prémium minőségű csaptelepek, amelynél a megfelelő hőmérséklet beállítása egy beépített termosztát segítségével történik. Több gyártó termékpalettáján megtalálhatóak az ilyen típusú csaptelepek.

Infra csapok: Általánosságban irodaházak, éttermek használják az ilyesfajta megoldást. Kezelhetősége nagyon egyszerű, ám esetenként mégis nehézkes, mivel nem mindig egyértelműen van jelezve, hol található benne az infra, és mennyi ideig is folyik a víz amit használni szeretnénk. Nagy előnyét a forgalmas helyeken élvezik, ugyanis kevésbé szennyeződik, ezáltal kevesebb a ferztőzésveszély. Ezeket ugyanis nem kell hagyományosan nyitni, zárni.

7. El kell dönteni, mennyi pénzt szeretnénk költeni csaptelepre. A lehetőségek valamint árak határa a csillagos ég, így fontos meghatározni azt az összeghatárt, amin belül nézelődünk. Itt is, mint minden másnál javasoljuk, hogy ne csak a termékek ára alapján válasszunk. Amennyiben tudja azt, hogy mennyi pénzt szeretne rűszánni, úgy szűkül a kínálat nagysága, és könnyebb lesz a hatalmas kínálatból választani.