Partner: autóalkatrész webshop, milyen egy jó webáruház

Péter segít partner oldal:

Autóalkatrész webshop bemutatása

Milyen egy jó autóalkatrész webáruház és hol van országos lefedettség?

Bemutatunk néhány információt amit érdemes Önöknek tudniuk a használtautó webshopról?

Webáruházunkat azzal a céllal alapítottuk meg, hogy kiváló minőségű autóalkatrészeket, felszereléseket, berendezéseket forgalmazzon nagyon alacsony áron. Mi az amiben többet nyújtunk? Webshopunk támogatására kialakítottunk egy országos hálózatot, ahol ingyenesen átvehetik a megrendelt alkatrészeket vevőink (Székesfehérvár, Kaposvár, Budaörs), de futárszolgálatunk segítségével házhoz is szállítunk az ország egész területén.

Az autóalkatrész áraink kialakításánál törekedtünk arra, hogy a vetélytársaink kiskereskedelmi árainál is alacsonyabban árakon tudjuk forgalmazni magas minőségű termékeinket, melyek elsősorban autóalkatrészek, autó felszerelési kiegészítők, szerszámok, akkumulátorok, garázsberendezések, téli gumik, nyári gumik stb.

autóalkatrész webshop Budaörs

használtautó webshop

Eladó használt Audi A6, használt BMW i3, Autó ápolás, használt mercedes, eladó Tesla, Jakuzzi ár és mobil pezsgőfürdők

1. használt Audi A6
2. használt BMW i3
3. autóápolás az autofejlesztes.hu n
4. eladó passat
5. Autószervíz Budapesten
6. import használtautók
7. vw chiptuning Budapest
8. eladó mercedes
9. eladó tesla s
10.Jakuzzi ár és mobil pezsgőfürdők
Eladó használt Audi A6, használt BMW i3, Autó ápolás, eladó Tesla, használt mercedes, jakuzzi ár és mobil pezsgőfürdők
Webáruházunkban a szállítási és rendelési rendszerünk a nap 24 órájában a vevők szolgálatában áll. Online felületünkön a rendelési rendszerünk, egyszerű és könnyen átlátható, annak ellenére, hogy kínálatunk igen széles körű, majdhogy nem egy millió féle termék kerül forgalmazásra.

Termékeink között vannak a már megszokott alkatrészeken felül az autóvillamossági autóalkatrészek, az elektromos gépjárművek alkatrészei, akkumulátorok, izzókészletek, GPS alkatrészek, navigációs kellékek, tolatóradarok széles választéka, valamint HI-FI, immobilizer, inverter, téli gumi, nyári gumik széles választéka stb.

A zavartalan vásárlási folyamat érdekében mindent megteszünk, hogy a nálunk rendelt alkatrészek és termékek, a lehető leggyorsabban célba érhessenek. Ehhez nagy segítségünkre van az erre kialakított gépjárműalkatrész futárszolgálatunk, melynek szolgáltatása díjmentesen történik 12 700 forintos bruttó áron felül (10 000 Forint plus ÁFA rendelési összeg felett). Feltéve ha a rendelési összeg nem éri el a tizenkétezerhétszáz forintos összeget, akkor a kiszállítási költségre, a minimálisan kiszabható ötszáz forintos szállítási díjszabást alkalmazzuk.

Összegtől függetlenül, Magyarország nyolc pontján van lehetőség az ingyenes, személyes autóalkatrész átvételére, amely egyedi szolgáltatásnak minősül más webshopokkal összehasonlításban. A webáruházunkban található linkre kattintva megtalálható azon üzletek és települések neve és helye, ahol az ingyenes átvételre sor tud kerülni. Amennyiben végignéz az oldalunkon, akkor megtalálhatóak az információk, melyek az üzlet elérhetőségére, és nyitvatartására vonatkoznak.

A következő városokban vannak személyes átvételre lehetőségek:

Székesfehérvár, Budaörs, Kaposvár