Mi az okos wc? okos wc ülőke

Mi az okos wc? okos wc ülőke

Mi az az okos WC?

Már külföldre is betört az wc forradalom, mely azt eredményezte, hogy hódít az okos wc ülőke. A 2018-ban RED Dot díjat nyert termék olyan funkciókkal van ellátva, amelyeket legmerészebb álmainkban sem gondolnánk.

budapest okos wc

okos wc

Már maga a termék neve is furcsa lehet a számunkra, hiszem szinte fel sem bírjuk fogni, mire lehet képes egy ilyen “készülék”.  Napjainkban már léteznek olyan automatizált WC-k, melyek olyan extra funkciókkal vannak tele, mint például az éjszakai fény, távirányító, automatikus közelítés-érzékelő, távirányíthatóság, vagy éppen a digitális kijelző. Statisztikai adatok szerint az emberek körülbelül heti 1 óra 45 percet töltenek el WC-zéssel, így nem is olyan rossz ötlet egy ilyen termékkel feldobni a mellékhelyiségünket.

A 2018-ban RED Dot díjat kapott terméket funkcionalitásainak köszönhetően bidévé is varázsolhatjuk, nem mellesleg ülésmelegítés funkcióval is ellátott. Bidéként rendelkezik víztartállyal, ám baktériumoktól nem kell félnünk, hiszen a rendszer többféle szűrőből áll, amin a víz áthalad. Ezenkívül van olyan funkciója, mely által melegíthető a víz akár 39 fokig. Ha ez még nem volna elég UV fénnyel is büszkélkedik a találmány, mely a baktériumok 99%-át elpusztítja.

Azzal számolnunk kell és gondolom nem is írunk le meglepő dolgot ha említjük, hogy ezek a termékek nem a legolcsóbbak. Az viszont tény, hogy ilyen és ehhez hasonló termék egyre több jelenik meg a piacon, mely iránt a kereslet is egyre jobban növekszik!

Gázszerelõ, fûtésszerelõ, vízszerelõ hivatkozások Budapestrõl

vízszerelõ Budapesten vízvezeték szerelõ duguláselhárítás budapesten vízszerelõ Budapesten fûtésszerelõ gázszerelõ budapesten blog víz-, gáz-, fûtésszerelõ budapest országos vízszerelõk gov vízszerelõ árak, gázszerelõ és fûtésszerelõGázszerelõ, fûtésszerelõ, vízszerelõ hivatkozások Budapestrõl