Akár már 1 éves kortól ajánljuk az elektromos kisautót távirányítóval!

Akár már 1 éves kortól ajánljuk az elektromos kisautót távirányítóval!

Bárki, aki rájuk néz, tisztán láthatja, milyen felhőtlenül boldogok azok a kisgyermekek, akik kisautóval furikáznak a szomszédban vagy a parkban! Büszkeség, boldogság sugárzik a kisautóban feszítő egy éves kisgyerekről is, mintha nem is az anyukája irányítaná az elektromos kisautót egy távirányító segítségével, hanem ő maga lenne az ügyes kis sofőr.

A környékbeliek ámulnak a kis autótulajdonos láttán, nem győzik dícsérgetni:

  • Nahát, te már tudod vezetni a saját autódat, milyen ügyes nagyfiú vagy!

Habár nem biztos, hogy a kis tipegő megérti a felé intézett kérdést, a gesztusokból látja, hogy ő most fantasztikus látvány lehet a saját elektromos kisautójával.

A szüleinek ilyen és hasonló kérdések jutnak:

  • Hogy lehet az, hogy ez a kis totyogó tudja vezetni azt az autót?

Ilyenkor a szülő cinkos ábrázattal mutatja meg a kezében rejlő távirányítót, így a trükknek máris napvilágra került a megoldása.

Ugyan ha a gyermek növögetni kezd, már nem kell távirányítóval irányítani az elektromos kisautót, de amikor még csak 1 éves, biztos, ami biztos.

Már egy éves kortól elektromos távirányítós kisautó?

Általában az elektromos kisautók inkább a nagyobb gyerekeknek valók, így nem lesz egyszerű döntenie a szülőnek, vajon egy éves gyermeke számára létezik –e ideális elektromos kisautó? Habár ilyen korban már szeretnek ülve játszani a picik, kormányokat tekergetni meg gombokat nyomogatni, az autót egyedül még nem bírják irányítani.

A járgányaink túlnyomó része 3 éveseknek vagy annál idősebbeknek ideális, de szülői elmondások alapján – miszerint a picik nagyon szeretnék elvenni az idősebb testvértől az autót – érdemes foglalkoznunk ezzel a korosztállyal is. Mivel ezek az autók távirányítóval rendelkeznek, nagy segítségei lesznek az egy éveseknek és szüleiknek, hiszen így már az önálló elektromos kisautó vezetés előtt megismerkedhetnek a vezetés élményével.

Napjainkban a legbiztonságosabb autós játék az elektromos kisautó távirányítóval – akár a picik, akár a nagyobb gyerekek szempontjából. A titkok kulcsa abban rejlik, hogy olyan új típusú távirányítókkal működnek, melyeken kizárólag egy gombot kell csak megnyomni, és máris közbeszól a szülő a játékba! Ezzel biztosítjuk, hogy a gyermekek magukról és mindenről elfeledkezve, boldogan és biztonságban játszhassanak, mert teljes szülői felügyelet alatt állnak.

.

A  gyermek boldog és élvezi a szabadságot,

De hála a távirányítónak,

a biztonsága a szülő kezében van!

A gyermek kb. 2 éves koráig várjunk még azzal, hogy a kicsi egyedül vezesse az autókat, akkor, amikor már képes lesz azt önállóan irányítani.

 

De nem kell aggódni akkor sem, ha úgy ítéli meg, hogy a kicsi gyermek nem képes még egyedül irányítani a kisautót, mert a járgány a távirányító segítségével és használatával még hosszú ideig örvendeztetheti meg a növekvő gyermekeket.

Biztonság mindenekelőtt!

Ne feledje, ha egy éves, vagy annál kisebb gyermekének szeretne autót, nézzen szét termékeink között és találja meg az Önnek és természetesen gyermekének a legmegfelelőbbet:

Ajánljuk az új típusú, a 2.4 GHz –es távirányítóval rendelkező elektromos kisautót:

  •  más frekvencián működik, így több funkciója is van (a legújabb típusokhoz már csak ezt a távirányítót adják, a régit kivonják a forgalomból).
  • a hatótávolsága 30-40 méter! Ez jócskán meghaladja az elődjéét
  • nincs interferencia! Ez azt takarja, hogy egy időben több ilyen autó is működhet. (Ez akkor releváns, mikor a testvérek, barátok közösen szeretnének kikapcsolódni autóikkal) és más elektronikai eszköz működése sincs rájuk hatással.
  • rendelkezik „soft start” funkcióval – ún. finom indítással, ami különösen a kicsik biztonságának kedvez. A végleges sebességet így előremenetben 3 fokozaton  keresztül növelheti a szülő (nagyobbaknál maga a gyermek) , tehát fokozatos gyorsítással éri el a végsebességet, ami 4-6 km/óra.
  • A távirányító mind a négy irányban, minden sebességfokozatban működtethető.  A távirányító és a pedál funkciók külön-külön is használhatóak.
  • A távirányítónak van vészfék funkciója is – Vészfék gomb néven –, amit bármikor használhat a szülő. Ennek a gombnak a benyomását követően a gyermek addig nem tud mozdulni az autóval, amíg újra meg nem nyomjuk a gombot.
  • A desinghoz hozzátartozik, hogy eredeti licenc alapján készülnek, igényesek, tartósak – ezért is lehet többgenerációs autó.
  • Tartozékai között szinte minden megtalálható, ami a valódi autónál is: 3 pontos sport biztonsági öv; kürt több dallammal, állítható hangerősséggel; működő lámpák; FM Rádió; USB csatlakozó; MP3 és  Bluetooth lejátszó; gomb vagy indítókulcs; nyitható ajtók; nagy puha kerekek, lengéscsillapítók. Típustól függően vannak egyéb kiegészítők is, hiszen az eredeti autóknál is más-más extrákat találunk!

Ha Ön is elámult már egy ilyen elektromos kisautóban furikázó kisgyermek láttán, és szeretne Ön is egy elektromos kisautót venni távirányítóval, akkor a legjobb helyen jár! Ne habozzon válogatni ajánlatainkból, a linkre kattintva már el is érheti őket.

De jótanácsként még elmondjuk, hogy üzletünkbe mindenáron térjenek be, mert bár képeket látva is csodás élmény, de ahhoz nem hasonlítható semmi, mikor meglátjuk gyermekeink álmai netovábbját: az elektromos kisautót távirányítóval. https://www.jatekflotta.hu

Itt a nyár, a gyerekek nagyon szeretik a napsütést, a szabadságot, mi felnőttek pedig hűsölhetünk az árnyékban, egyik kezünkben a kedvenc koktélunk, másikban az elektromos kisautó távirányítója!