Delimano ettől zseniális, vízcsap szerelés praktikák Budapesten

by Péter vízszerelő, gázszerelő, fűtésszerelő segít Budapest, 2018-06-19

Delimano ettől zseniális

A Delimano attól zseniális, hogy egyesíti a vízmelegítőt és a csapot, és bizonyos felhasználási területekre teljesen alkalmas. Gyakorlatban azt tapasztalhattuk, hogy a hőtermelőtől távol eső csapoknál, akár perceket is várnunk kellett a meleg víz megérkezéséig. A valóságnál az elvesztegetett idő mindig hosszabbnak tűnik, mely rettentő idegesítő tud lenni. Ha azzal számolunk, hogy alkalmanként 1 percet várunk a meleg vízre, egy négytagú család így 100 liter felmelegített vizet pocsékol el. a gázzal felmelegített víz költsége a csatornadíjjal körülbelül 80 ft.

Az árammal működő vízmelegítőknél ez a költség ennek többszöröse. Ez a költség a csapoló közvetlen közelében szerelt átfolyó vízmelegítővel elkerülhető! A példákon átvett adatok alapján a készülék 15 ezer forintot ára, fél év alatt térül meg!

A gyakorlat azt igazolja, hogy a Delimano a fogmosásra szolgáló 0,1 liter valamint a félperces kézmosásra elegendő, kellemes hőfokú vizet látszatra azonnal biztosítja. Az is igaz, hogy a mosdónál végzett tevékenységek döntő többsége, és szokásos költség és vízmennyiség töredékével végezhető, sőt ha a várakozási időt nem vesszük figyelembe, magasabb kényelmi fokon is kivitelezhető.

Élettartam

A fenti, gyakorlatból megállapított tények, kifogástalan minőségű, megbízható, hosszú élettartamú készülékre vonatkoznak. A Delimano készüléknél alkalmazott anyag minőség és egyes más megoldások erősen eltérnek a megszokottól, és a csapokra előírtaktól. Mivel tartósságát nem tudtuk ellenőrizni, ezt nem is kérdőjelezhetjük meg, e valószínű, hogy az engedélyezések során nehézségekbe ütközhetünk.

Sajnos megszokhattuk, hogy szívbaj nélkül rábiggyesztik a kínai cikkekre is a CE jelet, mely azt sugallja nekünk, hogy Magyarországon nincs szükség ANTSZ és ÉMI vizsgálatok elvégzésére, és az engedélyek beszerzésére. Az eltérő vízminőség miatt a csapokat, az egyik országban elvégzett vizsgálatok alapján, nem lehet általános CE jelöléssel ellátni és így forgalomba helyezni.

Ígéretek és valóság

A Delimanoról a hirdetésekben és az ismertető anyagaiban többet ígér, mint amit teljesíteni tud a készülék. A baj ott kezdődik, hogy a legtöbb ember ezt el is hiszi. A Delimanó vízmelegítő egy nagyon tetszetős kivitelezésű, ügyes valamint hasznos kombináció, mely tartós és megbízható működést feltételez. Ez bizonyos esetekben előnyösen alkalmazható, így felesleges eme készüléket nem létező tulajdonságokkal felruházni. A valótlanságok, félrevezető csúsztatások és félremagyarázások helyett jobb és korrektebb volna a hirdetésekben szigorúan a tényekhez ragaszkodni!

Főoldal a Delimanó ettől zseniális aloldalról