Vízszerelés és vízszerelő, vízvezeték szerelő szolgáltatás praktikák

by Péter vízszerelő, gázszerelő, fűtésszerelő segít Budapest, 2018-06-19

Vízszerelés és vízszerelő, vízvezeték szerelő szolgáltatás praktikák:

Ez a teljesítmény mire lehet elég egy delimano kdr 4 e vízcsapnál

Vizsgáljuk a kérdést kizárásos alapon!

Zuhanyzáskor a készülék, 36 Celsius fokra, a szokásos 8-15 literrel szemben, télen, -10 Celsius fok mellett, percenként 1,47 liter vízet képes felmelegíteni. Az arányok érzékeltetése képpen említjük meg, hogy egy kád 40 fokos vízzel nem telne meg egy óra alatt sem, arról meg ne is beszéljünk, hogy ennyi idő alatt a víz ki is hülne. Teljességgel állítható, hogy a készülék zuhanyzáshoz, vagy kádban való fürdéshez alkalmatlan. Igaz ezt sem a gyártó sem a forgalmazó nem állítja.

Folyóvíz melletti mosogatáshoz, 50-55 Celsius fokos vízből, a készülék kevesebb mint egy litert képes termelni percenként. Nagy szerencse, hogy a sugárszabályzó, ebből a kicsi vízmennyiségből is bő, erős vízsugarat tud varázsolni, ami az ütő hatásával megsokszorozza a hatékonyságot. Egy mosogató vagy nagyobb edény megtöltése a kis térfogatáram miatt, a háziasszonyok türelmét nagyon csak igénybe venné. Itt érdemes megemlítenünk, hogy a sugárrendezőbe beépített biztonsági lefúvószelep, ami valóban újdonságot képet, a sugárszabályzó eltömődése esetén keletkezett nagy nyomásnövekedést megakadályozza. A kérdés ugyan felvetődik bennünk, hogy a spiáter öntvényből készült sugárrendező mennyire tartós, és pótalkatrész kapható-e hozzá.

Manapság ha megnézzük, egy mosdó kézmosásra és fogmosásra való. a bevállalósabb gyártó, a mosdócsapjaikat, az anno 12 liter/perc helyett, ma már csak 5-8 liter/perc kifolyást engedélyező sugárrendezővel szerelik fel. Ezerszámra adják el a sugárrendezőkkel foglalkozó cégek, az utólagosan csapra szerelhető perlátokat, melyek a kifolyó víz térfogatát korlátozzák le nyomástól függetlenül 1,7-4 liter/ percre. A Delimano a maga 1,47 liter/ perc térfogatáramú teljesítménye, 36 Celsius fokos vízsugara elfogadható, sőt megszokható.

A víz felmelegítési pontjának a kifolyás helyéhez való közelítése az azonnali melegvíz-szolgáltatás komfortján túlmenően az idő-, víz- és energiatakarékosság szempontjából kétségtelen előnyökkel bír. A legismertebb gyártók jó ideje gyártanak hasonló felhasználásra szánt, közvetlen a csapra szerelhető, ugyanilyen teljesítményű, átfolyó rendszerű vízmelegítőket, de azokat korrekten csak kézmosóhoz és mosdókhoz ajánlják.

Főoldal a delimano kdr 4 e Vízszerelés és vízszerelő, vízvezeték szerelő szolgáltatás praktikák aloldalról