Vízszerelés a csővezéstől a dugulásig

Vízszerelés a csővezéstől a dugulásig

Teljes körű vízszerelés, kiváló minőség és megbízható, gyors segítség amit nyújtunk, minden kedves megrendelőnk részére. Minden munkát saját magunk végzünk és minden munkához a nevünket adjuk, legyen szó ünnepnapokon sürgős kiszállásról, vagy kisebb-nagyobb vízszerelés munkálatokról, semmi sem jelenthet akadályt. Természetesen a vízvezeték szerelés nálunk nem merül ki annyiban, hogy egyszer bekötjük a vizesblokk elemeit, hiszen más szakmákhoz hasonlóan itt is szükség lehet javításra illetve annak karbantartására.

vízszerelés duguláselhárítás

Vízszerelőként tevékenységi körünkbe tartozik a vizesblokkok teljes körű szerelése, lehet szó:
– fürdőszobai szaniterek vagy éppen mosogatógép beszereléséről, beltéri vagy kültéri dugulásokelhárításáról.
– csőtörés javításról vagy éppen udvari vízelvezetők szereléséről, lefolyó csövek javításáról.

A visszatérő dugulások elkerülése érdekében, érdemesebb például vízszerelő szakembert hívni, mint vödörszámra önteni a lefolyótisztító folyadékot a lefolyórendszerbe.  Egy egyszeri duguláselhárítás ugyanis hosszú távra megoldást jelenthet a gondjainkra. Így a dugulás nem okoz több bosszúságot. Vízszerelés mellett a dugulások, lefolyó hibák okainak felderítése sem jelent problémát, bontás nélküli csatornavizsgálat, csatornakamerázás.

A vízszereléshez hozzátartozik a szennyvízhálózat ellenőrzése, ami rendkívül fontos. Bár a legtöbbször csak a lakásukba érkező víz vezetékei miatt aggódnak, emellett pedig az esetleges dugulásokat helyileg kezelik, miközben előfordul, hogy utóbbi problémának gyökeréhez például sokkal mélyebbre kell ásnunk.

Csőtörés javítás felsőfokon

A vízszerelés a modern technológia fejlődésének köszönhetően, a csőtörések bemérése gyorsabban és hatékonyabban lehetséges műszeres keresés segítségével. Így például csőtörés esetén a probléma könnyedén megszüntethető. Ne csak felkutassuk és felmérjük a csőtöréseket és repedéseket, de meg is kell szüntetni azt. Akár sürgősségi kiszállás esetében is, függetlenül attól, hogy a csövek milyen anyagból, ólomból, rézből, horganyból vagy Kpe-ből készültek.

Kis munkák és komoly vízvezeték szerelések

Lehet szó egy egyszerű tömítés cseréjéről vagy akár a rendszer újracsövezéséről, minden esetben állunk rendelkezésére.

Ne ügyeskedjen a csöpögő csappal, a folyamatosan elduguló lefolyókkal. Akár a legapróbb vízszerelési munkákat is gyorsan és pontosan, szakértelemmel végezzük el,  legyen bármilyen apró feladat.

Minden munkát ugyanolyan fontosnak tartunk, „piti munkák” nem léteznek, mert ha vízszerelésről van szó, akkor az Ön igényei minden esetben a legfontosabbak!

Tapasztalja meg saját szemével, hogy milyen egy valóban precíz, gyors és megbízhatóan dolgozó vízszerelő, hogy a közeljövőben újabb szakemberre ne legyen szüksége!