Ha azt észleljük, hogy folyamatosan forog a vízóra

Ha azt észleljük, hogy folyamatosan forog a vízóra

Vigyázzunk, valahol szivárgás van. Még akkor is ügyelni kell a gyors megoldásra, ha semmilyen látható problémát nem okoz, ugyanis a rejtett szivárgások hatalmas károkat tudnak okozni. Forduljunk azonnal szakértő vízszerelőhöz és előzzük meg a nagyobb gondokat.

Vízóra folyamatosan forog

Az alábbi vízszerelési munkákat végeztük el sikeresen: villanybojlerek javítása, vízkőmentesítés és vízszerelés,a vízszerelés közben az hőérzékelők illetve az aktív anód cseréje. Nyomócső javítása, Wc-k teljes körű felújítása, Wc tartály javítás, vízcsövek cseréje. burkolatcsere, szaniterek cseréje.csaptelepek cseréje, tömítés csere. Mosogató szifonok cseréje, Mosdók bekötése annak cseréje, Zuhanytálca beépítése, valamint cseréje, körbe szigetelése. Zuhanykabin beépítése. Épített zuhany készítés. Mosógépek és mosogatógépek bekötése. A vízszerelés során keletkezett csőrepedés megszüntetése. Kerti csap vízszerelés és annak kialakítása, téliesítése. Nyomáscsökkentő beszerelése a vízszerelés során  ill. cseréje.

Ha bármilyen rendellenességet tapasztal, kérjen tanácsot a teendőkkel kapcsolatban, ne hagyja, hogy egy esetleges szivárgásból, csöpögésből komolyabb hiba legyen, mert a legtöbb esetben a javítás költsége a többszöröse az időben elvégzett megelőzésnek!Árainkat mindig a helyszíni felmérés alapján adjuk meg, ahhoz viszont tartjuk magunkat. A helyszíni felmérésért Budapest környékén nem kell külön fizetni.Tanácsadást az Ön igényeit meghallgatva végzünk, és munkánkra 6 hónap garanciát vállalunk!Vállaljuk családi házak, társasházak, nyaralók, önkormányzati intézmények, óvodák, iskolák víz-gáz-fűtésszerelését.