További WC tartály típusok és leírásuk

További WC tartály típusok és leírásuk

Árfekvés és alkatrész utánpótlás, szerelhetőség

Talán az ár lehet az egyik legfontosabb befolyásoló tényező, első ránézésre egy akciós Wc csésze vagy tartály jó vételnek tűnik, viszont vásárlás előtt érdemes utána názni a minőségnek, illetve kérdezze meg az eladót, vagy hívjon fel egy szakembert az alkatrész utánpótlási lehetőségekről.

További WC tartály típusok és leírásuk

A WC tartály és csésze is egy tartós termék, amelyeket általában hosszú évekre tervezünk vásárolni.

Ne tántorítsa el egy bolt vagy eladó sem attól, hogy utána kérdezzen a minőségnek. Mindig olyan helyen vásároljon, ahol az eladók szakmailag felkészültek, és szívesen válaszolnak a kérdéseire, segítségére vannak a választásban.

Milyen Wc Tartály és Wc kagyló típusokat, márkákat ajánlatos választani?A műanyag tartályok közül a magyar fejlesztésű Dömötör Wc tartályt ajánljuk. Ezek a tartályok víztakarékosak, a termékpalettán megtalálhatóak a szigetelt tartályok is, így azok nem párásodnak kívülről a nagy melegben.

A Dömötör tartályhoz különböző alkatrészek vásárolhatóak, ezért könnyen és egyszerűen szerelhetőek, ezzel még spórolni is tudunk.

Ehhez a Wc tartályhoz sok helyen beszerezhető az alkatrész, árulnak javítókészletet is, felszerelése után évekig megbízhatóan ki fog minket szolgálni, úgy, hogy még vizet is megtakarít vele.Ha egyszerű valamint gazdaságos, hagyományos megoldást keres, ezt a Wc tartályt ajánljuk Önnek is!

A Laguna Wc tartályok szintén ebben a kategóriában versenyeznek. Előkelő helyet foglalnak el a falsík előtti öblítőtartályok, a megvásárolt darabszámokat tekintve.Ezek a termékek rendelkeznek un. Stop gombbal, amivel megszakíthatjuk az öblítás, így így szabályozhatjuk a wc vízfogyasztását.A gyártó weboldalán feltüntetett jellemzők között szerepel még többek közt a csendes működés, szigetelés a kondenzálódás ellen, elszíneződés mentes kialakítás.

A Geberit gyárt falon kívüli és falba rejtett önlítőtartályokat egyaránt. Termékkínálatukban megtalálhatóak:

• Geberit wc-k
• Geberit vizeldék
• Geberit zuhanyzók

Az Alföldi termékek széles körben ismertek, a magas minőségű, európai színvonalú termékeikről híresek.Az Alföldi termékei között megtalálhatóak a Wc csészék, wc tartályok, de még Wc ülőkék is!