Fűtésszerelés Budapest

Fűtésszerelő

A korszerűen kialakított és karbantartott fűtés rendszerek, nem csak biztosnásgosabbak, hanem az energiafelhasználásban is meghálálják szakszerű a gondoskodást.

Kérje most fűtésszerelő szakembereink ajánlatát fűtésrendszerek korszerűsítésére, karbantartására, hogy fűtésrendszerének fogyasztása akár 20%-kal is kevesebb legyen.

A fűtésrendszerek karbantartásának legmegfelelőbb időszaka a fűtési szezonon kívül esik, hiszen ilyenkor a javítási karbantartási munkálatok nem okoznak kényelmetlenséget.

Kérjen most ajánlatot fűtésének korszerűsítésére, felülvizsgálatára, hogy működése tökéletes legyen, amikor szükség van rá.

Szolgáltatásunk keretében vállaljuk a fűtésrendszerek javítását, cseréjét, tervezését és komplett kialakítását is.

A gyors és szakszerű segítség csak egy karnyújtásnyira van. Ne várjon tovább! Hívjon, hogy segíthessünk!

parallax layer

0 Ft kiszállási díj

Pest megye egész területén belül nincs kiszállási díj!
Pest megyén kívül kérje egyedi ajánlatunkat.

Szolgáltatások

  • radiátorcsere
  • radiátor és kapcsolódó alkatrészek javítása
  • központi fűtés szerelés
  • légtelenítés, csőhálózatok átmosása
  • fűtésszerelés csőfagyasztásos eljárással
  • teljes fűtésrendszerek kialakítása
  • padlófűtés kialakítása

parallax layer

Hétvége? Ünnepnap? Nem akadály! Hívjon bennünket bátran!

Csőfagyasztássos fűtésszerelés

Fűtésszerelés során szakembereink a legkorszerűbb technológiát és eljárásokat alkalmazzák. Csőfagyasztásos eljárás segítségével a radiátorcsere olyan esetben is kivitelezhető, ahol a főcsap elzárására nincs lehetőség. Ilyenkor a fűtési rendszer víztelenítése nélkül is elvégezhető az eljárás azzal, hogy cső károsítsa nélkül egy -78°C-ra hűtött jégdugót hozunk létre a megfelelő helyen a csere időtartamára.

Rólunk mondták

Egy tervezési hiba miatt rendszeresen úszott a fürdőszoba, de sokáig nem tudtunk rajta változtani, mert féltettük az új csempézést. Végül kényszerből mégis meg kellett lépni, de hihetetlen módon mindössze egy darab csempe sínylette meg a műveletet. Köszönjük!
Lévai Szabolcs, Budaörs
Gyorsak és precízek voltak, és nem hagytak rendetlenséget maguk után!
Radnai Roland, Szentendre
Egyik pillantról a másikra, egyszer csak megállt a cirkó és itt voltunk a hosszú hétvégén hidegben, fűtés nélkül. Véletlenül sikerült rábukkannunk a csapatra, és bár kissé kétkedve olvastuk, hogy bármikor, bárhol, de reménykedtünk. Rövid időn belül tényleg megérkeztek és egy óra alatt újra működővé varázsolták a cirkót.
Kis Katalin, Budapest
Köszönjük, megint van vizünk a konyhában!
Burányi László, Veresegyháza
parallax layer

Tanácsadás

Segítünk! Kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a hibaelhárítás terén!

Kapcsolat

Elérhetőségeink és hibabejelentés

Szolgáltatásainkkal és árainkkal kapcsolatos kérdéseit örömmel megválaszoljuk az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

Fűtésszerelés, Gázszerelés, vízszerelés profi szakemberektől 0-24-ben!

Fűtésrendszerek, Gázvezetékrendszerek, Vízvezetékrendszerek Gyorsszolgálata

Az új rendszer kialakítása során úgy gondolják, saját maguk is el tudják végezni a munka tervezését, annak kivitelezését! A legbiztonságosabb és a leghatékonyabb megoldás is egyben ha lakásfelújítás esetén, referenciával, szakképesítéssel rendelkező szakemberre bízzzuk a munka elvégzését, mert garanciát csak az ezzel rendelkező munkatársaink tudnak vállalni! Gyorsszolgálatunk az év minden napján non stop 24 órában fogadja ügyfeleink hívását, szükség esetén 1 órán belül rendelkezésükre állnak. A hétvégén, és munkaszüneti vagy ünnepnapon vízszerelő gázszerelő és fűtésszerelő munkatársaink semmilyen esetben sem számolnak felárat!

Miként szabj határt a folytonos fűtésszerelésnek
A varázsszó: réz

Mint tudjuk, az októberi hónapban kezdődik hivatalosan a fűtésszezon. És ebben az időszakban, valamint amikor hirtelen ránk tör a hideg idő, általában fűtésrendszerben valami elromlik, meghibásodik. És ez sajnos semmilyen szempontból nem örvendetes. Felvetődik számunkra a kérdés, hogy vajon mit is tehetünk ennek megelőzésére, vagy ha már a megtörtén a meghibásodás, akkor abban az esetben mit is tehetünk a probléma megoldása érdekében. Tehát az elsődleges szempont mindig az legyen, hogy elsősorban a probléma megelőzésre törekedjünk.

Fontos szempont, hogy amennyiben lehetőségünk van rá akkor már az alapoknál, tehát a fűtésrendszer kiépítésekor a megfelelő anyagokat válasszuk meg, lehet, hogy ugyan ezek többlet költséggel járnak, de hosszútávon mindenképpen megtérül a befektetésünk. Tehát ennek megfelelően a fűtésrendszer kiépítésekor érdemes rézcsöveket alkalmaznunk, mivel az anyag tulajdonságának köszönhetően az egyik legmegfelelőbb a víz szállítására.

A rézcsövek már a XX. században is közkedveltek voltak az építkezők körében, de igazi reneszánszukat a XXI. században élték igazán, mely teljes mértékben érthető. A rézcsövek használata a mindennapos életterünkben az európai szabályozásoknak is eleget tesz. Mivel manapság már nagyon gyakori a használata fűtésrendszerek és vízvezeték rendszerek kiépítésekor, ezért már könnyen beszerezhető, pótolható szükség esetén. Praktikus használatát még inkább segíti, hogy könnyedén alakítható, bővíthető. Amennyiben a rézcsövekkel kapcsolatos témáról többet szeretne megtudni az a MSZ EN 1057:2006+A1 szabványkód alapján keressen rá.

Tehát a fentiek alapján én bizton kijelentem, ha fűtésről van szó, akkor a réz a legmegfelelőbb anyag! A réz annyira tökéletesen viselkedik, hogy esetében az idő múlásával nem alakul át az anyag. Nem fog rajt az idő és nincs korrózió sem! Más fémekkel szemben nincs maximalizált hőmérsékleti érték sem, melyet ne viselne el.

Abban az esetben, ha mindent megtettél annak érdekében, hogy elkerüld a fűtésrendszered meghibásodását, de valamiért mégis megtörtént az elkerülhetetlen, akkor mindenképpen profi szakemberekre bízd a probléma elhárítását. Semmi esetre se kezdj bele önálló akciókba, amennyiben padlófűtéssel rendelkezel, neki ne ess a padló felbontásának, még ha úgy gondolod, hogy tudod is, hogy honnét eredhet a probléma forrása. A problémák megoldására minden esetben érdemes szakembert hívni, melyet könnyen találhatunk bármelyik telefonkönyvben.

Tehát amint már fent említettem, minden esetben fontos a megelőzés és a réz használata, ez kulcsfontosságú tényező!

Tudod-e?

Tudod-e, hogy az idejét múlt vascsöves központi fűtéses korszakban, miért a plafonhoz közel futottak a csövek? Erre nagyon egyszerű a válasz, hogy a bútorokat szabadon elhelyezhessék, és könnyedén a fal mellé lehessen tolni.

Miután a rézcsövek alkalmazása egyre jobban elterjedt, akkor kezdték azt a megoldást alkalmazni, hogy többnyire a fal alján, a padlóhoz közel helyezték el a csöveket, mivel a réz csövek sokkal vékonyabbak, könnyebben lehet alakítani, vezetni. Azonban a műanyag csöveket leginkább az aljzatbetonban, vagy a falban helyezik el manapság már, ezzel is lerövidítve a meleg víz útját.

 

Főoldal a Gázszerelés Budapest, Vízszerelés, Fűtésszerelés Budapest aloldalakról

fűtésszerelés budapest
vízszerelés budapest

gázszerelés budapest

 Tevékenységi és szolgáltatási területeink: vízszerelés Budapest 1. kerület, gázszerelés Budapest 1. kerület, fűtésszerelés Budapest 1. kerület

Fűtésszerelő Budapest, gázszerelő, vízszerelő Budapest

fűtésszerelő budapest
vízszerelő budapest

gázszerelő budapest

 Szolgáltatási és tevékenységi területeink:

Fűtésszerelő Budapest 1. kerület, gázszerelő Budapest 1. kerület, fűtésszerelő Budapest 1. kerület.