Vízszerelés Budapest

Vízszerelő

Tisztában vagyunk vele, hogy jó vízszerelő szakembert nehéz találni.

Főleg olyat, aki azonnal elérhető. Szolgáltatásunkat azok számára ajánljuk, akiknek a vízszerelés során fontos a gyorsaság, de a minőségben sem akarnak kompromisszumot kötni.

Vízvezeték szerelés 20 éves szakmai tapasztalattal. Hibaelhárítástól kezdve a teljes felújításig.

Gyors segítséget biztosítunk csőtörések elhárításához, csaptelepek, WC tartályok javításához és egyéb meghibásodások azonnali elhárításához.

Teljes vízhálózat felújítás keretében pedig vállaljuk új csőhálózat kiépítését, zuhany és kád beépítését. Mindezt korrekt áron, szakszerűen, teljes körű garanciával.

A gyors és szakszerű segítség csak egy karnyújtásnyira van. Ne várjon tovább! Hívjon, vagy kérjen ajánlatot, hogy segíthessünk!

parallax layer

0 Ft kiszállási díj

Pest megye egész területén belül nincs kiszállási díj!
Pest megyén kívül kérje egyedi ajánlatunkat.

Szolgáltatások

  • csőtörések elhárítása
  • új csőhálózat kiépítése
  • csőhálózat cseréje
  • csaptelepek javítása, cseréje, beépítése
  • kád, zuhany beépítése
  • WC tartály javítása, cseréje, beépítése

parallax layer

Hétvége? Ünnepnap? Nem akadály! Hívjon bennünket bátran!

Vízszerelés

Az azonnali problémamegoldás mellett hosszútávú, hathatós megoldást biztosítunk vízszereléssel kapcsolatos problémáira. Nézze meg, mint mondtak mások vízszerelő szolgáltatásunkról és hívjon, hogy Önnek is tudjunk segíteni!

Rólunk mondták

Egy tervezési hiba miatt rendszeresen úszott a fürdőszoba, de sokáig nem tudtunk rajta változtani, mert féltettük az új csempézést. Végül kényszerből mégis meg kellett lépni, de hihetetlen módon mindössze egy darab csempe sínylette meg a műveletet. Köszönjük!
Lévai Szabolcs, Budaörs
Gyorsak és precízek voltak, és nem hagytak rendetlenséget maguk után!
Radnai Roland, Szentendre
Egyik pillantról a másikra, egyszer csak megállt a cirkó és itt voltunk a hosszú hétvégén hidegben, fűtés nélkül. Véletlenül sikerült rábukkannunk a csapatra, és bár kissé kétkedve olvastuk, hogy bármikor, bárhol, de reménykedtünk. Rövid időn belül tényleg megérkeztek és egy óra alatt újra működővé varázsolták a cirkót.
Kis Katalin, Budapest
Köszönjük, megint van vizünk a konyhában!
Burányi László, Veresegyháza
parallax layer

Tanácsadás

Segítünk! Kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a hibaelhárítás terén!

Kapcsolat

Elérhetőségeink és hibabejelentés

Szolgáltatásainkkal és árainkkal kapcsolatos kérdéseit örömmel megválaszoljuk az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

[recaptcha]

Fűtésszerelés, Gázszerelés, vízszerelés profi szakemberektől 0-24-ben!

Ingyenes Kiszállás a következő kerületekben:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület

Fűtésrendszerek, Gázvezetékrendszerek, Vízvezetékrendszerek Gyorsszolgálata

Az új rendszer kialakítása során úgy gondolják, saját maguk is el tudják végezni a munka tervezését, annak kivitelezését! A legbiztonságosabb és a leghatékonyabb megoldás is egyben ha lakásfelújítás esetén, referenciával, szakképesítéssel rendelkező szakemberre bízzzuk a munka elvégzését, mert garanciát csak az ezzel rendelkező munkatársaink tudnak vállalni! Gyorsszolgálatunk az év minden napján non stop 24 órában fogadja ügyfeleink hívását, szükség esetén 1 órán belül rendelkezésükre állnak. A hétvégén, és munkaszüneti vagy ünnepnapon vízszerelő gázszerelő és fűtésszerelő munkatársaink semmilyen esetben sem számolnak felárat!

 

5 praktika otthoni vízszerelés esetére

Sokszor van úgy, hogy meggyűlik a bajunk a dolgokkal otthonunkban akarva, akaratlanul is. Az ilyen esetek azok, amikor meghibásodik a fűtésrendszer, vagy elromlik a gázrendszer, vagy más egyéb gondok adódnak. Ha ilyen jellegű meghibásodás történik célszerű szakember segítségét kérnünk, de azért vannak olyan esetek, amikor azért saját magunk is megtalálhatjuk a megoldást a problémára, ilyen például az, amikor a vízzel történik egy kis meghibásodás.

Az egyik leggyakoribb meghibásodás, amikor csepeg vagy szivárog a vízcsap. Az ilyen esetben nincs ok a pánikra! Ennek a problémának a megoldásához nem kell túl sok minden, csupán néhány szerszám és egy kis kreativitás, ügyesség. Viszont ami nagyon fontos, az a gyorsaság, hogy mihamarabb elhárítsuk a hibát, hisz a víz nem igazán tesz jót a padlózatnak, burkolatnak és a csepegő csap a pénztárcánkat sem kíméli, el sem hinnénk, milyen nagy mennyiségű víz tud elcsepegni.

A leggyakoribb probléma a csöpögő csapok esetében, hogy a tömítések mondják fel a szolgálatot, ezt könnyedén orvosolhatjuk mivel a szakboltokban beszerezhetőek, ezek az alkatrészek, és szerencsére nem is túl drágák. Viszont ha azt érzékeljük, hogy a csaptelep kompletten tönkre ment, abban az esetben célszerű szakember segítségét igénybe venni.

Mit jelenthet, ha nedves foltot látunk a plafonon?

Abban az esetben, ha esetleg többszintes lakóépületben, vagyis társasházban lakunk, akkor nagy valószínűséggel a probléma nem nálunk, hanem a felettünk lakónál lehet, éppen ezért mielőbb értesítsük a problémáról, és értekezzünk vele a továbbiakról, a közös felújítással járó terhekről. Amennyiben családi házban élünk és azt tapasztaljuk, hogy a mennyezet nedvesedik, akkor ott valószínűsíthető, hogy tető problémára is utalhat és nem vízvezetékkel kapcsolatos gondra. Ennek okozója lehet extrém esőzés, vagy hőmérséklet ingadozás is. Az ilyen esetekben mindenképpen forduljunk szakemberhez.

Az egyik legnagyobb baki, ami vízzel kapcsolatos, az bizony nem más, mint a csőtörés. Sajnos nagy a valószínűsége, annak, hogy az ilyenkor előtörő víz nagyobb károkat okozhat ingatlanunkban, minek következtében jelentősen veszíthet értékéből, ha nem a megfelelő időben orvosoljuk a problémát. De mi is a teendő ilyen esetben? A lehető leggyorsabban meg kell keresni a főelzáró csapot és elzárni a vizet, valamint amennyire lehet védjük meg a lakást és a vagyonunkat, valamit amennyiben lehetséges gátoljuk meg, hogy a szomszédok is károsodjanak. ez a lehető leg egyszerűbb forgatókönyv az ilyen esetekre!

Mi a teendő, ha a WC-ből észlelünk szivárgást?

Az ilyen szituációkban legtöbbször a víztartály a probléma okozója. Nem minden esetben kell egyből arra gondolnunk, hogy a meghibásodás miatt azonnali csere szükséges, lehet, hogy egyszerűen valamilyen alkatrész ment tönkre, melyek könnyű szerrel kicserélhetők, viszont ha az alkatrészek cseréje után sem múlik a probléma, akkor érdemes szakember segítségét kérnünk.
És végül mégy egy jó tanács, sokat segíthetünk fürdőszobánk pozitív fenntartásában, ha gondot fordítunk a szifonok állapotára, mert ezzel megelőzhető, hogy a problémák annyira elhatalmasodjanak, hogy nem segít már más, csak a teljes csaptelep csere!

Apró dolgok ezek, amelyekkel az otthoni vizet könnyen kordában tarthatjuk, érdemes tehát odafigyelni!

Vízszerelés Budapest, gázszerelés, Fűtésszerelés Budapest

szolgátatási területeink: vízszerelés Budapest 3. kerület, fűtésszerelés Budapest 3. kerület, gázszerelés Budapest 3. kerület

vízszerelés budapest
fűtésszerelés budapest

gázszerelés budapest

Gázszerelő Budapest, Vízszerelő, Fűtésszerelő Budapest

tevékenységi területeink: vízszerelő Buapest 3.kerület, gázszerelő Budapest 3. kerület, fűtésszerelő Budapest 3. kerület

fűtésszerelő budapest
vízszerelő budapest

gázszerelő budapest