Gázszerelés Budapest

Gázszerelő

Tisztában vagyunk vele, hogy jó gázszerelő szakembert nehéz találni.

Főleg olyat, aki azonnal elérhető. Szolgáltatásunkat azok számára ajánljuk, akiknek a gázszerelés során fontos a gyorsaság, de a biztonságban sem akarnak kompromisszumot kötni.

Gázszerelés, gázkészülék szerelés 20 éves szakmai tapasztalattal. Hibaelhárítástól kezdve a teljes felújításig.

Gyors és precíz segítséget biztosítunk gázszivárgás ellenőrzésére, gáztűzhely javítására és cseréjére, cirkók és gázkonvektorok javítására és cseréjére.

A műszeres gázszivárgás ellenőrzés bevezetésével garantáljuk Ön és családja biztonságát új gázkészülékek beépítése, vagy a régiek javítása során.

A gyors és szakszerű segítség csak egy karnyújtásnyira van. Ne várjon tovább! Hívjon, vagy kérjen ajánlatot, hogy segíthessünk!

parallax layer

0 Ft kiszállási díj

Pest megye egész területén belül nincs kiszállási díj!
Pest megyén kívül kérje egyedi ajánlatunkat.

Szolgáltatások

  • gázszivárgás ellenőrzése
  • gáztűzhely javítása, cseréje
  • gázcirkó javítása, cseréje
  • gázkonvektor javítása, cseréje
  • gázkészülékek karbantartása

parallax layer

Hétvége? Ünnepnap? Nem akadály! Hívjon bennünket bátran!

Gázszerelés: gázkazán szerelés

Az azonnali problémamegoldás mellett hosszútávú, és 100%-ig biztonságos megoldást biztosítunk gázszereléssel kapcsolatos problémáira. Nézze meg, mint mondtak mások gázszerelő szolgáltatásunkról és hívjon, hogy Önnek is tudjunk segíteni!

Rólunk mondták

Egy tervezési hiba miatt rendszeresen úszott a fürdőszoba, de sokáig nem tudtunk rajta változtani, mert féltettük az új csempézést. Végül kényszerből mégis meg kellett lépni, de hihetetlen módon mindössze egy darab csempe sínylette meg a műveletet. Köszönjük!
Lévai Szabolcs, Budaörs
Gyorsak és precízek voltak, és nem hagytak rendetlenséget maguk után!
Radnai Roland, Szentendre
Egyik pillantról a másikra, egyszer csak megállt a cirkó és itt voltunk a hosszú hétvégén hidegben, fűtés nélkül. Véletlenül sikerült rábukkannunk a csapatra, és bár kissé kétkedve olvastuk, hogy bármikor, bárhol, de reménykedtünk. Rövid időn belül tényleg megérkeztek és egy óra alatt újra működővé varázsolták a cirkót.
Kis Katalin, Budapest
Köszönjük, megint van vizünk a konyhában!
Burányi László, Veresegyháza
parallax layer

Tanácsadás

Segítünk! Kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a hibaelhárítás terén!

Kapcsolat

Elérhetőségeink és hibabejelentés

Szolgáltatásainkkal és árainkkal kapcsolatos kérdéseit örömmel megválaszoljuk az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

[recaptcha]

Gázszerelés, Gázkazán szerelés, fűtésszerelés, vízszerelés profi szakemberektől 0-24-ben Budapesten és környékén!

Fűtésrendszerek, Gázvezetékrendszerek, Vízvezetékrendszerek Gyorsszolgálata

Az új rendszer kialakítása során úgy gondolják, saját maguk is el tudják végezni a munka tervezését, annak kivitelezését! A legbiztonságosabb és a leghatékonyabb megoldás is egyben ha lakásfelújítás esetén, referenciával, szakképesítéssel rendelkező szakemberre bízzzuk a munka elvégzését, mert garanciát csak az ezzel rendelkező munkatársaink tudnak vállalni! Gyorsszolgálatunk az év minden napján non stop 24 órában fogadja ügyfeleink hívását, szükség esetén 1 órán belül rendelkezésükre állnak. A hétvégén, és munkaszüneti vagy ünnepnapon vízszerelő gázszerelő és fűtésszerelő munkatársaink semmilyen esetben sem számolnak felárat!

Tegyen ellene, ha gáz van!

A gázellátás a ház egyik talán legfontosabb pontja. Megszokhattuk, hogy időről időre fel kell újítanunk néhány dolgot lakásunkban, pl a villanyvezetékeket vagy a vízvezetékeket. Viszont a lehető legveszélyesebb és alattomosabb dolog a lakással kapcsolatban nem más, mint a gáz. Ez egy igazan fontos dolog hisz életveszélyes.
Bizonyos szemszögből van pozitívuma is annak, ha valami nincs rendben a gázzal otthonunkban. A gáznak jellegzetes szúrós szaga van, ha ezt érzékeljük, nagy valószínűséggel szivárog. Minél előbb vesszük, észre annál szerencsésebb helyzetben vagyunk, hisz szinte az első pillanatban közbe tudunk lépni és meg tudunk előzni más problémákat.

Mi a teendő, ha gázszagot érzünk?

Mint ahogy a lakás bármely pontján meghibásodáshoz szerelőt hívunk ebben az esetben is ajánlatos, sőt mi több kötelező, hogy megelőzünk bármiféle nagyobb gondot. Emellett van, amit sajátmagunknak kell megtennünk azonnal amint megcsapja orrunkat a gázszag.

Első lépésben meg kell szüntetnünk minden nyílt lángot a laktérben, el kell nyomni a cigarettát, a gyertyát még az őrláng tüzét is meg kell szüntetnünk, ha nem, szeretnénk, hogy a lakásunk pillanatokon belül felrobbanjon. Ez a minimum, amit megtehetünk, ám ezenkívül még számos biztonsági megelőzést kell végrehajtanunk.

Miután eltávolítottunk minden nyílt lángot nem szabad megfeledkeznünk az elektronikai dolgokról sem. Minden árammal működő eszközt ki kell húzni a villanykapcsolóhoz pedig semmiféle képpen nem szabad hozzányúlnunk attól függetlenül, hogy le vagy épp fel van kapcsolva. Ha tehetjük lakásunk csengőjét is zárjuk el, hisz gáz szivárgás esetén ennek a megnyomása sem túlkedvező dolog.
A legjobb, ha személyesen győződünk meg arról, hogy senki nem használja a kapucsengőt. Ha ezekkel az elsődleges dolgokkal megvagyunk, akkor ne felejtkezzünk meg a szellőztetés fontosságáról sem. Nyissunk ki minden nyílászárót és ezt követően hagyjuk el a helységet. Természetesen jó dolog, ha eközben a szerelő mar úton van.

Ha netán nem szellőzik ki a lakás kellően, akkor sajnálatosan a baj még nagyobb és meggyőződhetünk róla, hogy biztosan gázszivárgásról van szó. Ebben az esetben azonnal elkel zárni a merő óránál a fő csapot.
Ha még ezt követően is ugyan úgy gáz szagot érez, mindenképpen tájékoztassa szomszédjait a helyzetről és annak fontosságáról.

Ha tehát a szabályostól eltérően észlel, bármit azonnal kérjen segítséget, hisz a gázszivárgás otthoni lehetséges problémáink közül a legveszélyesebb és akár életébe is kerülhet.

Gázszerelés Budapest, Vízszerelés, Fűtésszerelés Budapest, Gázkazán szerelés

Tevékenységi és szolgáltatási területeink:

Gázszerelés Budapest 2. kerület, vízszerelés Budapest 2. kerület, fűtésszerelés Budapest 2. kerület, gázkazán szerelés budapest

gázszerelés budapest
vízszerelés budapest

fűtésszerelés budapest

Gázkazán szerelés Budapest

Gázszerelő Budapest, Vízszerelő, Fűtésszerelő Budapest

Tevékenységi és szolgáltatási területeink:

gázzserelő Budapest 2. kerület, vízszerelőBudapest 2. kerület, fűtésszerelő Budapest 2. kerület

fűtésszerelő budapest
vízszerelő budapest

gázszerelő budapest