Gázszerelés Budapest

Gázszerelő

Tisztában vagyunk vele, hogy jó gázszerelő szakembert nehéz találni.

Főleg olyat, aki azonnal elérhető. Szolgáltatásunkat azok számára ajánljuk, akiknek a gázszerelés során fontos a gyorsaság, de a biztonságban sem akarnak kompromisszumot kötni.

Gázszerelés, gázkészülék szerelés 20 éves szakmai tapasztalattal. Hibaelhárítástól kezdve a teljes felújításig.

Gyors és precíz segítséget biztosítunk gázszivárgás ellenőrzésére, gáztűzhely javítására és cseréjére, cirkók és gázkonvektorok javítására és cseréjére.

A műszeres gázszivárgás ellenőrzés bevezetésével garantáljuk Ön és családja biztonságát új gázkészülékek beépítése, vagy a régiek javítása során.

A gyors és szakszerű segítség csak egy karnyújtásnyira van. Ne várjon tovább! Hívjon, vagy kérjen ajánlatot, hogy segíthessünk!

parallax layer

0 Ft kiszállási díj

Pest megye egész területén belül nincs kiszállási díj!
Pest megyén kívül kérje egyedi ajánlatunkat.

Szolgáltatások

  • gázszivárgás ellenőrzése
  • gáztűzhely javítása, cseréje
  • gázcirkó javítása, cseréje
  • gázkonvektor javítása, cseréje
  • gázkészülékek karbantartása

parallax layer

Hétvége? Ünnepnap? Nem akadály! Hívjon bennünket bátran!

Gázszerelés: gázkazán szerelés

Az azonnali problémamegoldás mellett hosszútávú, és 100%-ig biztonságos megoldást biztosítunk gázszereléssel kapcsolatos problémáira. Nézze meg, mint mondtak mások gázszerelő szolgáltatásunkról és hívjon, hogy Önnek is tudjunk segíteni!

Rólunk mondták

Egy tervezési hiba miatt rendszeresen úszott a fürdőszoba, de sokáig nem tudtunk rajta változtani, mert féltettük az új csempézést. Végül kényszerből mégis meg kellett lépni, de hihetetlen módon mindössze egy darab csempe sínylette meg a műveletet. Köszönjük!
Lévai Szabolcs, Budaörs
Gyorsak és precízek voltak, és nem hagytak rendetlenséget maguk után!
Radnai Roland, Szentendre
Egyik pillantról a másikra, egyszer csak megállt a cirkó és itt voltunk a hosszú hétvégén hidegben, fűtés nélkül. Véletlenül sikerült rábukkannunk a csapatra, és bár kissé kétkedve olvastuk, hogy bármikor, bárhol, de reménykedtünk. Rövid időn belül tényleg megérkeztek és egy óra alatt újra működővé varázsolták a cirkót.
Kis Katalin, Budapest
Köszönjük, megint van vizünk a konyhában!
Burányi László, Veresegyháza
parallax layer

Tanácsadás

Segítünk! Kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a hibaelhárítás terén!

Kapcsolat

Elérhetőségeink és hibabejelentés

Szolgáltatásainkkal és árainkkal kapcsolatos kérdéseit örömmel megválaszoljuk az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

[recaptcha]

Gázszerelés, Gázkazán szerelés, fűtésszerelés, vízszerelés profi szakemberektől 0-24-ben Budapesten és környékén!

Fűtésrendszerek, Gázvezetékrendszerek, Vízvezetékrendszerek Gyorsszolgálata

Az új rendszer kialakítása során úgy gondolják, saját maguk is el tudják végezni a munka tervezését, annak kivitelezését! A legbiztonságosabb és a leghatékonyabb megoldás is egyben ha lakásfelújítás esetén, referenciával, szakképesítéssel rendelkező szakemberre bízzzuk a munka elvégzését, mert garanciát csak az ezzel rendelkező munkatársaink tudnak vállalni! Gyorsszolgálatunk az év minden napján non stop 24 órában fogadja ügyfeleink hívását, szükség esetén 1 órán belül rendelkezésükre állnak. A hétvégén, és munkaszüneti vagy ünnepnapon vízszerelő gázszerelő és fűtésszerelő munkatársaink semmilyen esetben sem számolnak felárat!

Tegyen ellene, ha gáz van!

A gázellátás a ház egyik talán legfontosabb pontja. Megszokhattuk, hogy időről időre fel kell újítanunk néhány dolgot lakásunkban, pl a villanyvezetékeket vagy a vízvezetékeket. Viszont a lehető legveszélyesebb és alattomosabb dolog a lakással kapcsolatban nem más, mint a gáz. Ez egy igazan fontos dolog hisz életveszélyes.
Bizonyos szemszögből van pozitívuma is annak, ha valami nincs rendben a gázzal otthonunkban. A gáznak jellegzetes szúrós szaga van, ha ezt érzékeljük, nagy valószínűséggel szivárog. Minél előbb vesszük, észre annál szerencsésebb helyzetben vagyunk, hisz szinte az első pillanatban közbe tudunk lépni és meg tudunk előzni más problémákat.

Mi a teendő, ha gázszagot érzünk?

Mint ahogy a lakás bármely pontján meghibásodáshoz szerelőt hívunk ebben az esetben is ajánlatos, sőt mi több kötelező, hogy megelőzünk bármiféle nagyobb gondot. Emellett van, amit sajátmagunknak kell megtennünk azonnal amint megcsapja orrunkat a gázszag.

Első lépésben meg kell szüntetnünk minden nyílt lángot a laktérben, el kell nyomni a cigarettát, a gyertyát még az őrláng tüzét is meg kell szüntetnünk, ha nem, szeretnénk, hogy a lakásunk pillanatokon belül felrobbanjon. Ez a minimum, amit megtehetünk, ám ezenkívül még számos biztonsági megelőzést kell végrehajtanunk.

Miután eltávolítottunk minden nyílt lángot nem szabad megfeledkeznünk az elektronikai dolgokról sem. Minden árammal működő eszközt ki kell húzni a villanykapcsolóhoz pedig semmiféle képpen nem szabad hozzányúlnunk attól függetlenül, hogy le vagy épp fel van kapcsolva. Ha tehetjük lakásunk csengőjét is zárjuk el, hisz gáz szivárgás esetén ennek a megnyomása sem túlkedvező dolog.
A legjobb, ha személyesen győződünk meg arról, hogy senki nem használja a kapucsengőt. Ha ezekkel az elsődleges dolgokkal megvagyunk, akkor ne felejtkezzünk meg a szellőztetés fontosságáról sem. Nyissunk ki minden nyílászárót és ezt követően hagyjuk el a helységet. Természetesen jó dolog, ha eközben a szerelő mar úton van.

Ha netán nem szellőzik ki a lakás kellően, akkor sajnálatosan a baj még nagyobb és meggyőződhetünk róla, hogy biztosan gázszivárgásról van szó. Ebben az esetben azonnal elkel zárni a merő óránál a fő csapot.
Ha még ezt követően is ugyan úgy gáz szagot érez, mindenképpen tájékoztassa szomszédjait a helyzetről és annak fontosságáról.

Ha tehát a szabályostól eltérően észlel, bármit azonnal kérjen segítséget, hisz a gázszivárgás otthoni lehetséges problémáink közül a legveszélyesebb és akár életébe is kerülhet.

Gázszerelés Budapest, Vízszerelés, Fűtésszerelés Budapest, Gázkazán szerelés

Tevékenységi és szolgáltatási területeink:

Gázszerelés Budapest 2. kerület, vízszerelés Budapest 2. kerület, fűtésszerelés Budapest 2. kerület, gázkazán szerelés budapest

gázszerelés budapest
vízszerelés budapest

fűtésszerelés budapest

Gázkazán szerelés Budapest

Gázszerelő Budapest, Vízszerelő, Fűtésszerelő Budapest

Tevékenységi és szolgáltatási területeink:

gázzserelő Budapest 2. kerület, vízszerelőBudapest 2. kerület, fűtésszerelő Budapest 2. kerület

fűtésszerelő budapest
vízszerelő budapest

gázszerelő budapest

Egy jó gázszerelő számos módon tud segíteni a gázvezetékkel és a gázfogyasztó eszközökkel kapcsolatos problémák megoldásában és a biztonságos működés fenntartásában. Íme néhány példa arra, hogyan segíthet egy gázszerelő:

1. Gázszivárgás észlelése és javítása: A gázszerelő képes azonosítani és megszüntetni a gázszivárgásokat, amelyek potenciálisan veszélyesek lehetnek a tűz- és robbanásveszély miatt. Ő szakértő módon használ eszközöket és módszereket a szivárgások felderítésére és a hibák kijavítására.

2. Gázvezeték kiépítése és karbantartása: A gázszerelő képes új gázvezeték rendszerek telepítésére, karbantartására és javítására. Biztosítja, hogy a gázvezeték rendszere megfeleljen az összes helyi és nemzeti szabványnak, és biztonságosan működjön.

3. Gázkészülékek telepítése és javítása: Ha új gázkészülékeket, például kazánt vagy sütőt szeretne telepíteni, vagy ha meglévő gázkészülékei problémákkal küzdenek, a gázszerelő segíthet a telepítésben és a javításban.

4. Karbantartás és ellenőrzés: A rendszeres karbantartás és ellenőrzés fontos a gázvezeték rendszer és a gázkészülékek hosszú élettartamához és biztonságos működéséhez. Egy gázszerelő elvégzi ezeket a feladatokat, hogy megelőzze a problémákat és biztosítsa a gázrendszer hatékony működését.

5. Tanácsadás és tanítás: A gázszerelő tanácsokkal és információval is szolgálhat a gázrendszerek biztonságos használatával kapcsolatban. Például megmagyarázhatja, hogyan kell helyesen használni a gázkészülékeket, és hogyan lehet csökkenteni a gázszámlákat.

6. Sürgősségi helyzetek kezelése: Ha hirtelen probléma merül fel a gázvezeték rendszerrel vagy a gázkészülékekkel, a gázszerelő gyorsan reagálhat a sürgősségi helyzetekre, és elháríthatja a veszélyt.

Fontos megérteni, hogy a gázszerelőknek speciális képzése és engedélye van a gázrendszerrel kapcsolatos munkák elvégzésére, mivel a gáz veszélyes lehet, ha nem megfelelően kezelik. Ha gázvezeték vagy gázkészülék problémával szembesül, mindig ajánlott egy tapasztalt és képzett gázszerelőt hívni, hogy segítsen az elvégzendő munkákban. A biztonság mindig előnyben kell részesülnie a gázrendszerrel kapcsolatos teendők során.

Van-e egész évre elegendő gázszerelő Budapest területére?

Azért merülhet fel eme kérdés sokakban, mert fővárosunkban a gázvezeték hálózat jobb kiépítettséggel bír (legalábbis ennek örvend a lakosság többsége) mint a távol eső falvakban vagy tanyára épült háznál. Így ennek arányában Budapesten a lakosság körében nagyobb arányban merül fel gázszereléssel foglalkozó szakember iránti igény mint vidéken. Ennek az oka kicsit tüzetesebben megvizsgálva az,

hogy ha a vezetékes gázzal kevésbé jól ellátott területeken valaki nem fával, szénnel, olajjal vagy egyéb szilárd vagy folyékony tüzelőanyaggal fűt, illetve készít használati melegvizet, hanem gázzal, az is sok esetben csak palackos gázt használ, melyhez ritkábban van szükség gázszerelő segítségére, mint vezetékes gáz használatakor.

Valójában megítélés kérdése, hogy ritkábban van-e rá szüksége, ugyanis a probán-bután gáz ugyanúgy gáz, mint a földgáz, és az ugyanolyan tűzveszélyes, mint az utóbbi, ráadásul a fűtőértéke is nagyobb, és mérgezőbb is. A palackos gáz használata kevésbé szigorított , mint a vezetékes gáz tekintetében, aminek oka mindent egybevetve logikus.  Míg egy palackos gázról működő gázüzemű készülék üzembe helyezése nem feltétlenül igényel gázvezetéket is érintő gázszerelési munkát, hanem egyszerűen csak egy, flexibilis cső segítségével mely bármely üzletben megtalálható, a palackra a cső elé egy 27-es villás- vagy franciakulccsal rácsavarozott reduktoron keresztül kell bekötni, ami után használhatjuk is a készüléket, ha a helyiségben biztosítva van a megfelelő szellőzés, tehát az égéstermékek megfelelő elvezetése.

Nézzünk tehát Budapest vezetékes gáz témáját: Van e megfelelő számban gázszerelő szakember Budapesten? Szerencsére nyugodt szívvel kijelenthető, hogy van. Ugyanaz a szisztéma figyelhető meg tél idején gázszerelő tekintetében, mint nyári időszakban a kánikula beköszöntével. A klímaszerelők olyankor olyan szinten le vannak terhelve, hogy a telefonos egyeztetés után csak hetekkel tudnak a helyszínre érni, (legalábbis Budapesten ez a helyzet) vannak akik vidékről hívnak pont emiatt szakembert, és cserébe készek megfizetni a magasabb kiszállási költséget is.

Szóval hasonlóan a nyári klímaszerelési szezonhoz a téli fűtési szezon kezdetekor a gázszereléssel foglalkozó szakemberek is leterheltebbek, mint az év többi részében, de még ilyenkor is mindig marad annyi szabad gázszerelő Budapesten, hogy ha kihívják valamelyiküket, akkor az még a megfagyás veszélye nélkül kivárható időn belül el tudja végezni az ilyenkor szokásos szerelési munkákat.

Általánosságban elmondható, hogy a gázszerelő munkák hamarabban és egyszerűbben elvégezhetőek mint például a klíma telepítése, ugyanis a nyári klímaszerelő „riasztások” nagy része nem valamilyen javítási vagy akár karbantartási munkára, hanem klímavásárlásra és üzembe helyezésre vonatkozó igényből fakad.

Az ilyen szerelést igénylő készülék esetében a nyáriról téli üzemre való átállítás elvégzése a szokásos éves karbantartás elvégzése, a konvektor vagy más zárt gázkészülék megfelelő égéstermék elvezetésének és a füstgázkivezető cső tömítettségének ellenőrzése, utóbbi az alattomos és sajnos sokszor végzetes kimenetelű szén-monoxid mérgezés megelőzése szempontjából rendkívül nagy jelentőséggel bír.  Sokak tapasztalatból tudhatják, hogy az imént felsorolt, egyszerű munkákat olyan gyorsan szokták elvégezni a gázszerelők, hogy látogatásuk ideje alatt rendszerint még csak bele sem tudunk kezdeni a lelki dolgok megtárgyalásába. A fővárosiak közül tehát senkinek sem kell gázszerelőhiány miatt aggódnia, mert mindig volt, mindig van és lesz is elég gázszerelő a főváros területén..

Ingyenes Kiszállás a következő kerületekben:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület